O NAMA

Mi smo ZAUDER-FILM d.o.o., najveća distributerska kuća u Hrvatskoj te na prostoru bivše Jugoslavije koja se bavi prodajom i distribucijom erotskih i pornografskih filmova. Postojimo preko 15 godina i do sada smo izdali preko 1400 VHS i 800 DVD naslova. Najveći smo i dobavljači adult contenta za Video-on-demand platforme i mobilnu telefoniju te naši filmovi dostupni su u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Nositelji smo prava najjačih svjetskih produkcija kao što su: Private, 21sextury, Bizarre Brothers, Magma, Smash Pictures, Digital Sin, New Sensation, Club Seventeen, Herzog Classics, Combat Zone, DDF Network, Geo Media te mnogi drugi...

Nudimo najveću lepezu filmova na području Hrvatske i području bivše Jugoslavije, sa najvećim izborom tematike i filmove iz svih krajeva svijeta. Posebno smo ponosni na domače filmove iz vlastite produkcije.

Pračenje trendova na svjetskom tržištu te usvajanje novih tehnologija distribucije omogućuje nam da smo uvijek dva koraka ispred konkurencije. Velik broj zadovoljnih kupaca i klijenata iz šest zemalja garancija su i potvrda naše kvalitete.

Vaši dostavljači zadovoljstva,
Zauder-film d.o.o.

KONTAKT

Zauder Film d.o.o.

Albrechtova 32

10000 ZAGREB


+385 (0)1 2356 900

+385 (0)1 2356 905

POTRAŽI DVD


ANKETA

Najbolja domaća glumica je:
Alexa Wild
Tina Blade
Tara
Nataša
Eržika
Apolonija
Neka druga...